måndag 12 december 2016

Min kalender 2017

Hej!
Vet inte hur det är hos er. Men här är det strålande sol. Tiden går väldigt fort känns det som. Imorgon är det Lucia och på söndag är det redan 4e advent. Har ni skaffat alla julklappar? Kalender är uppskrivna med julfest inbjudningar och släkt träffar? Här tar vi ganska lugnt. Några julklappar är inköpta och behöver en sista hand så de blir fina julpaketet under granen. Några julklappar tänker jag skaffa i sista stund. En sak som jag ser framemot vid varje års slut är att göra kalender. Brukar bli ett par stycke. I år har jag redan gjort en enkel en. Igår blev jag färdig med nog den tjockaste kalender jag gjort. Båda kalender har jag använt pizza kartonger som stommen. Ni vet, när vi beställer från scrapbutiker på netet. Man fick ju hem beställda papper och sånt i pizza kartonger. Jag brukar spara på dessa. Jätte bra att använt som stommen till album, askar, pärmar...
 
 
 
Så här ser min kalender för 2017 ut. Jag har använt papperskollektioner från Graphic 45, Heartfelt Creations och Maja design. Här ser ni "Coffee talk Collection" o "Winkel frog Collection" från Heartfelt Creations. "ABC Primer Collection" från Graphic 45. Använt BIA att hålla ihop sidorna. Det blev inte riktigt så bra som jag önskat. Men det gick. Jag valde skoltema för att man lär sig ju alltid något nytt. Ett nytt år med nya äventyr och nya lärdomar antingen man lär det genom livet eller om man sitter på skolbänken. Visst är det spännande?
 
 
Tänker inte visa alla sidor i kalender utan några av mina favoriter. Februari är väl en favorit månad för många. Alla hjärtans dag finns ju under februari månad. Här ser ni papperskollektionen "Winkel Frog" från Heartfelt Creations och en tag från "Café Parisian" från Graphic 45.
 
 
April är också en favorit månad. Våren är då på väg och alltid börjar växa på nytt. Vädret kan ju vara lite si och så. April är också en månad då många som står mig nära fyller år. En riktigt tårtmånad:)
 
 
Maj är mamma månad för mig. Tyvärr finns inte min kära mamma i livet längre. Men jag vill minnas henne med glädje. Här är det främst papper från Graphic 45. "Home sweet home" och "Precious memories" kollektioner.
 
 
Juni är skolavslutning- och sommarlovs månad. 2017 blir det student år igen. Kära systerdotter tar studenten. Sedan börjar semester för en del.
 
 
Det blir ett stort hopp från juni till december. Älskar den här papperskollektionen från Graphic 45. "Christmas Carol" heter den. Lite Maja Design ser ni också.
 

Näst sista sidan i kalender blir det en plats för summering av 2017. Japp, det var allt för den här gången. Tack att ni titta in här.
 
PS Alla papperskollektioner jag nämnde i inlägget kan ni beställa från Kristnas Scrapbooking. Bra priser och snabba leveranser.
 
Önskar er en riktig God och vilsam Jul. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar