söndag 22 maj 2016

2 snabba tavlor

Hej!
Vilket väder. Här är det varmt och jag tror det är åska i luften. Jag får väl skynda på att göra ett inlägg här. Scrappa lusten har inte infunnit sig på ett tag. Men en liten utställning och stundande student tiden satte äntligen fart på mig. Om jag jobbar bäst när det är stressigt och tidspress? Nja, det vet jag inte. Visst jobbar jag på bra men värken i kroppen blev ju också mycket värre. Återhämtningstid blev lång och smärtsamt.
 
Nåväl, när skaparlusten slog på så blev det saker gjort.
 
 
 
Den här tavlan gjorde jag med decourpage. Jag stämplade texten och äpplena på silkespapper och sedan limmade på med decoupagelim. Fika bilden är från Maya design. Löv är stämplar från Hånglar & Stänglar. Text och äpple är stämplar från Graphic 45.
 
 
 
Den här tavlan gjorde jag med tanken på konfirmation. Blad är stencil från Bo Bunny och jag använde texture pastej. Grenar är från en dies som jag sedan embossad. Texten är från Vilda Stamps. Uppståndelsekors är min favorit och jag gjorde en mall från ett träkors. Använt även distress i bakgrunden. Mönsterpapper är från Maya Design.
 
Tack att ni titta in här och hoppas ni fick lite inspiration.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar