torsdag 7 januari 2016

Färgläggning med Heartfelt Creations

Hej på er! Jag älskar Hearfelt Creations kollektioner. De kommer ut med en ny kollektion varje månad! I varje kollektion ingår dubbelsidigt mönsterpapper, stämplar och dies som passar till att stansar ut stämpelmotiv. (man slipper klippa själv) Förra året kom de ut med bl a Farmers Market kollektionen och jag ville så gärna ha den. Tyvärr kostar det lite för mycket att ta hem med frakt och tull/moms pålagd. Gissar då att jag blev himla glad när jag upptäckte dessa hos Kristinas scrapbooking!
 
 
 
Det må vara lite dyrt. Men stämplarna är av hög kvalitet och de kommer alltid fin förpackat. Beställer man direkt från Heartfelt Creation är leverans alltid snabbt.
 
 
Jag köpte också de nya färgläggningspennor Chameleon Pens och passade på att öva med dem. Den här var första bilden jag testade och jag hade bilden på stämpelfodralet som mall. Gick ganska bra.
 
 
Sedan blev jag nyfiken hur dessa pennor är jämfört med de andra färgpennor jag redan har. Så jag stämplade upp ett motiv tre gånger. Upp till vänster är färglagd med Chameleon Pens. Med dessa var jag mest nöjd med solrosor, majs och lökar. Det är smidigt att få fram olika nyanser av en färg med bara en enda penna. Uppe till höger har jag använt distress ink. Jag blev ganska nöjd med den här. Använt "fel" nyans av grön till morötter och färgen till paprika blev inte heller så bra. Nere till vänster har jag färglagd med oljebaserade färgpennor. Nackdelen med den är att man måste använda en vit sprit och den lukta ganska mycket. Jag får huvudvärk av det så jag försökt att inte använda spriten. Men då blev bilden/färger grynig. Alla tre pennor har sina för- och nackdelar. För mig är det  bara att öva vidare.
 
Det låter barnsligt. Men det är så kul att färgläggar och rogivande. Tyvärr får jag väldigt ont i nacken. Jag får väl försöka öva bara korta stunden fast det är svårt att sluta när man har roligt:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar