fredag 29 maj 2015

You are my Anchor in life's storms

Jag har blivit väldigt inspirerad av den amerikanska design Donna Salazar. Eftersom jag inte kan måla så passar mixed media mig bra. Här gäller det att leka med färg och papper. Ni har nog inte missat att jag har hittat en ny favorit. Heartfelt Creations, företag som gör art from heart. Jag älskar deras Everyday Hero Collection med papper, stämplar och dies som passar med varandra. Till vänster här på sidan kan ni se saker jag gjort med den här kollektionen.
 
På Kristihimmelsfärdsdagen var jag och lyssnade på organisationen Love Nepal. De var på Sverige turné med 15 flickor från Nepal som organisationen har räddad från trafficking. När man träffade dessa flickor hade man ingen aning om vad de hade gått igenom. Det var glada, fnissiga, blyga, vackra flickor. Precis som vilken svensk tonåring som helst. En av flicka berättade att hon var så fullt av hat och hämnd. Men Jesus kom in i hennes liv och tog bort allt hat och gjort henne hel igen. Dessa flickor var hjältar i mina ögon.
 

När jag gjorde den här tavlan tänkte jag på de många livsstormar jag själv hade gått igenom. Även jag fick hjälp av min kristen tro.
 

 
Här har jag använt en av stämplarna i Everyday Heros kollektionen. Gick över pappret med distress och embassade seglet. Ankaren har jag stansat ut med en dies som hörde till kollektionen.
 
 
Sjögräs är dies från Heartfelt Creations tidigare kollektion. Sjöstjärnor, sköldpaddan är klippt från ett papper från Graphic 45 "By the Sea Collection".
 
 
Snäckor är stämplar från Magnolia. Den här tavlan har jag gett till flickorna från Nepal. Hoppas att de tycker om det. För deras mod har gett mig djupa intryck.
 
Vill ni veta mer om Love Nepal kan ni klicka till deras hemsida http://www.lovenepal.se och läs mer.
Jag har startat en grupp på Facebook med syfte att samla in pengar till organisationen. Just nu pågår en budgivning på böcker som Årets talare 2011, föreläsare och inspiratör Olof Röhlander har signerad och skänkt till gruppen. Vill du vara med och buda på dessa böckerna så sökt på Facebook/Create For Love Nepal. Allt behållning från dessa böcker går till Love Nepal. Jag behåller inget.
 
50% av försäljningen på kort och canvas skänker jag till Love Nepal. Du kan se priset på kort som säljs på vänster sidan. Priset är för ett dubbelvikt kort, dekorerad insidan, levereras i cellofan påsa. Porto tillkommer. Maila mig vilket kort du vill köpa så ordnar jag det. Är du intresserad av canvas tavla? De gör jag enbart på beställning och förbetalning gäller. Har fått beställning av canvas tavla tidigare men köparen hörde inte av sig igen. Det var inte kul. Eftersom jag har värk hela tiden så behöver jag din beställning i god tid. Mail adress hittar du på höger sidan.
 
Tack för att du tittade in här. Önskar dig en trevlig helg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar