onsdag 22 april 2015

Everyday Heros

Hej!
Det är en vackert dag och jag känner mig glad. Idag ska jag visa er min "nya kärlek". Ni som brukar titta in här vet att jag är galen i Graphic 45. Ja, ja, jag är det fortfarande. Men när jag såg den här "Everyday Heros Collection" hos Heartfelt Creations blev jag helt till mig. Jag köpte hem nästan hela kollektionen med papper, dies och stämplar. Det var snabbt leverans. Det enda nackdel eller vad jag själv glömde bort var tullen. Japp, det hela blev lite dyrare än jag räknat med. Men när jag fick paketet och såg allt som fanns blev jag eld och lågor.
 
 
Eftersom jag inte anser mig vara bra på LO så brukar jag inte ge mig in på det. Men med den här kollektionen var det hur lätt som helst. Här är det en LO med mina föräldrar. Tyvärr har de båda gått bort. Men de var mina vardagshjältar värd min hyllning. Sjöstjärnor och snäcka var klippt ur ett papper från Graphic 45 "By the Sea kollektion".  Den lilla blomman var också från en stämpelset från Heartfelt Creations.
 
 
Någon dag senare gjorde jag ett kort. Kortet har jag gjort efter ett av deras tutorial video. Mönsterpapper här är från Scrap Magic. Dies, stämpel är från Heartfelt Creations.
 
 
Inne i kortet har jag ett vitpapper i mitten som jag har chalkad med distress och sedan stämplat på med HCs fina stämplar. Mönsterpapper på sidorna är från Prima. Alla de små tags/biljetter är från HCs papper kollektion. Jag är helt nöjd och totalt förälskad i den här kollektionen. Hoppas att ni fick lite inspiration.
 
Ha det gott och välkommen tillbaka.
 
PS. Vill ni se fler kort jag gjort med "Everyday Hero kollektionen" kan ni klicka till Scrap Magic.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar