fredag 2 januari 2015

Mitt scrap år 2014

God fortsättning i det nya året önskar jag er! Jag tillhör inte de som ange nyårslöftet. Men att summera det gångna året och fundera vad det nya året ska bli är kul. Här kommer mina top tens från mitt scrap år 2014.
 
 
Under 2014 gjorde jag inte många kort. Men här är ett av de som blev till. När jag ser blommor i andras kort tycker jag det är så vackra och fint. Men själv är jag inte duktig på att dekorera kort och annat med blommor. Det här kortet gjorde jag till min kära systers födelsedag. Jag ville gratta henne med en bukett blommor. Tyvärr bor vi en bra bit ifrån varandra och då tänkte jag ge henne det på det här sättet. Hon blev faktiskt väldigt glad för det.
 
 
Ett annat kort jag gjorde under 2014 var det här tekortet. Tror att det var ett DT inlägg jag gjorde för Scrap Magic. Mallen hade jag från tidigare. Tror att den fanns i en av Magnolias tidning.
 
 
Ni som brukar titta in här vet nog att jag är galen i Graphic 45s papper. Här var det "Couture kollektion" som kom i användning. Jag gjorde 4 tagkort med dessa vackra papper. Här hade jag använt både blommor och knappar:)
 
 
Den här luftballong blev jag inspirerad av Andrew Roberts. En av G45s DT från Australien. Han gjorde en jätte fin en med G45s "Steam Punk Spell kollection" (tror jag att den heter). Jag gjorde en egen version av det. Till min stora förvåning och glädje blev den utvalt och visat på net tidningen The Paper Crafting. Riktigt stolt kände jag.
 
 
En brevlåda som jag klädd och gjort om till en sparlåda till min sons födelsedag. Den är riktigt fin tycker de som har sett den. Själv kände jag mig också nöjd och glad. En del fussig cutting som jag lärt mig från Graphic 45.
 
 
2014 verkade vara ett scrap år då jag klädd om en del saker. Brevlådor, lådor, böcker... Här är det en kalender jag klädd om.
 
 
2013 gjorde jag galen många album. Den är en dragspelsalbum jag gjort med blandande papper och stämplar. En riktig tjock album som jag tyckte mycket om. Ett bra sätt att behålla/använda vackra papper.
 
 
Den här lådan var nog min favorit från 2014. Jag har klädd om hela lådan. Använt mest papper från G45s "An Eeric Tale". Har även använt stämplar från Heartfeld Creation. Mycket jobb med den men resultatet blev jätte bra. Den här lådan behöll jag för mig själv.
 
 
Även den här skrivbords lådan har jag klädd om. Kände mig väldig stolt över den också. Använt huvudsakligen G45s "Typograhy kollektion". Handtaget på lådorna är från Rox.
 
 
Sist men inte minst den här resejournal jag gjort. Nja, jag har inte gjort hela boken. Själva boken har jag köpt och sedan klädd om med G45s papperskollektioner "By the Sea" och "Come away with me". Jag tycker mycket om texten ""The World is a book and those who do not Travel, read only one page." Det är därför jag älskar Graphic 45s papper. De är inte bara vackra papper utan många gånger har de mycket bra texter.
 
Livet är också en slags resa. Scrapbooking är definitiv en resa man gör i det kreativa, skapande livet. Tack för att ni tittar in här. Själv känner jag mig ganska nöjd med mitt scrap år 2014. Har redan nya projekter för 2015. Ni är så välkommen att fortsätter titta in här. Det vore jätte roligt om någon av er vill bli följare till min blogg. Jag är väl nyfiken på er som tittar in här. Blir följare på min blogg så kan även jag bli följare på era. Uppmuntran och goda kommentarer (korta) blir vi alla bara glad av. Ni håller väl med mig? Det hoppas jag i alla fall:)
 
Önskar er alla en härlig resa i den scrappande, skapande värld.
 
&
 
Ett Gott Nytt Scrappande År!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar