onsdag 15 oktober 2014

Gå-bort presenter

Hej!
Läste idag att det är bara 6,5 veckor kvar till fösta advent! Hjälp! Även en tidsoptimist som jag börjar också känna det är dags att tänka jul=julkort, julklappar och jul gå-bort presenter. Då tänker jag på de tillfäller man blir bjuden på glögg fest. Man vill ta med sig något. Inte för dyrt och inte för billigt. En julblomma kan man ju alltid ta med. Men varför inte något egen gjort hantverk?
 
 
 
När jag kollade upp mitt julpappers förråd hittade jag några fina, roliga julpapper från förra året. Tänkte varför gå och köpa nya när det redan finns?
 
 
Ett så kallade teljuskort blev det. Här ser ni dock några nya julpapper.
 
 
Jag stansade ut "ett fönster" och lagd dit en bit OH blad så värmeljus syns och inte riskera att ramla ut. Taget på vänstersidan är klippt från ett av årets nya julpapper som finns och köpa hos Scrap Magic.
 
 
 
Här ser ni mitt gå-bort paket. En servettlåda, en ask med tepåsar/After Eight/pepparkakor (eller vad man vill) och så ett teljuskort. Jag skulle bli glad om jag själv få ett sånt paket. Klicka till Scrap Magic och se fler bilder på servettlåda och asken om ni vill. Hoppas att ni fick lite inspiration. Önskar en fortsatt fin vecka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar