tisdag 10 juni 2014

Brevlåda/Sparbössa

Håll i er! Det här är ett långt inlägg med många bilder och lite text. Min son har tidigare fått 2-3 stycke sparbössor av mig. Jag hade då köpt billigar burkar från ÖB. De var konservburkar med söta Disneymotiv som kostade bara en 10a. Jag klädde om dem och gett till min son. Han har fylld dem med småpengar och för några månader sedan bad han mig om en ny. Men jag hittade inte såna burkar igen. Kollade hemma bland glas- och plastburkar. Nää, men så kom jag på brevlådan jag köpt från Panduro.Så här såg den ut.


Så här ser den ut när jag blev färdig med den.


Jag gjorde ett hål på locket där man kan stoppa i pengar och sedan limmade jag ihop locket. Min son tycker om att träna och just nu är inne i Cross fit. När jag såg att Graphic 45 kom ut med pappers kollektion "Good Ol' Sport" visste jag precis vad jag ska använda det till. Så jag åkte till Cili in Papers och inhandlade pappers kollektionen. Bakgrundspapper som ser ut som träplankor passar utmärkt. Kom inte ihåg var jag köpte det. Sedan har jag klippt papper ur G45s kollektion. En del "fussig cutting" här.:)Några närbilder på framsidan. Älskar texten på den här bilden. Tryck på bilden så kan du läsa texten. Texten passar så bra till livet överhuvudtaget. I sport sammanhang kan man ju förlora men det gäller att ta sig samma och träna inför nästa. Det kunde vi se på AHK. Handbolls cluben i min stad. De har förlorat många gånger och i SM finalen var de i underläge. Men de kämpade och så vann de SM guld igen!! Och när livet inte blev som man tänkt sig så gäller det samma sak. Ge inte upp. Kämpa och res upp igen. Love it!


Här är det mer fussig cutting. Gräset är dies från QK.Den ena sidan på lådan.


Fussig cutting här igen.


Andra sida av lådan. Här gjorde jag en liten hållare för "score cards".


Baksidan har jag använt en stämpel från Vilda Stamps. Jag älskar Graphic 45 och jag älskar att jobba med den här lådan. Sonen ska få den till sin födelsedag med lite grundinsats i lådan. Hoppas att han tycker om den. Min man tyckte i alla fall att den var fin. Det blev lite långt. Men hoppas att ni fick också lite inspiration. Ha det gott:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar