fredag 21 februari 2014

Kalender a la Graphic 45

Hej, ett nytt inlägg. Vet inte om ni minns ett tidigare inlägg med en omgjort kalender. Jag tog ju gratis kalender som Maxi delade ut och klädd om den med vackra papper från Graphic 45. I det inlägget visade jag de första 6 månader. Ni hittar inlägget här. Igår gjorde jag färdig resten.
 
 
 
Jag började för 2 dagar sedan. Först ut juli månad. Industri semester och förhoppningsvis kan min käre make och jag åka en tur med vår husvagn. Papper är från Graphic 45s kollektion "A Place in Time". Stämpeln med husvagn är från Vilda Stamps.
 
 
En närbild. Snäcka är en stämpel från Magnolia.
 
 
Augusti, månaden då många frukter mognad och man kan plocka och göra goda paj av. Mönsterpapper i bakgrunden och tekanna och tekoppar är papper från Scrap Magic.
 
 
September och nu har skolan kommit igång. Bakgrunds papper här är från Maja Design. Här har jag använt papper av andra kollektioner från Graphic 45. Papper med solros är från "French Country" och det med fjäder är från "Oldy Curiosity" (tror jag den heter).
 
 
Oktober, man förknippar det mest med Halloween. Jag tänker kanske mer roligheter. Här har jag också tagit papper från "Steampunk Spell" - Graphic 45 förstås.
 
 
 
November- I USA är det ju Thanksgiving en stor helg innan jul. Här i Sverige finns ju ingen direkt tacksägelse helg som där. Men tacksam kan man ju känna sig då och då. Kom på att vi har visst en tacksägelse helg. St Mikaels söndag är väl en sån i slutet av oktober. Tror jag.
 
 
 
Så kommer vi till december. Jul, en glädjens helg för familj att samlas, vila, julklappar, god mat..... Visst är dessa papper vackra? Min man tyckte att den blev så fin. "Oj, Vilken fin kalender du gjort." sa han. Sist gjorde jag också kort som hör till varje månad. Har inte hunnit med det den här gången. Men de kommer så småningom. Hoppas att ni gillar. Jag gör det i alla fall. Vackra papper gör en glad.:)
 
Ha det gott och sköt om er.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar