fredag 31 januari 2014

Till en 60 åring

Min man överraskade mig häromdagen med en beställning av kort. Han och hans kollegor blev bjuden till ett kalas. En som teamet fyller 60 år och har bjudit hela teamet på födelsedagskalas. Min man fick uppdraget att införskaffa present och medföljande kort. Vilken tur att ha en fru som syssla med korttillverkning?
 
 
 
Så här ser resultatet ut. Presenten har jag packat in med fina papper och det blev ett skjortkort. Födelsedagsbarnet eller mannen kom från Asien och därav papper av asiatiska touch.
 
 
Blommor, blad och lite vackra stenar. Symbolisera välgång.
 
 
Inne i kortet har jag använt två stämplar från Kajsa Kraft. I Kina åtminstone var det vanligt att äldre män tog med sig sin fågelbur och satte sig en stund på tehus. En sätt att ta det lugnt med livet när man har nådd en viss ålder. Det var min tanken när jag valde stämpeln. Den andra stämpeln med grammofon var mer tänkt på min egen far. När han ville koppla av så spelade han ofta grammofon. Textstämpeln är från Vilda Stamps och så grattis på mannens hemspråk. Det fick jag hjälp av en god vän. Nu hoppas jag att både födelsedagsmannen och min mans kollegor blev nöjda. Min man tyckte i alla fall det var jätte fint. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar