måndag 11 november 2013

Scrap helg i Vetlanda

God måndag! Idag vill jag berätta om scrap träffen jag var med i helgen. Det var min kära syster som ordnade en två dagars scrap träff i Vetlanda. Jag fick den stora äran och förtroenden att vara hennes DT och inspiratör på hennes blogg Scrap Magic. Under helgen hade vi några utmaningar. I lördags fick deltagarna bl a utmaningen att göra en farsdagstags.
 
 
 
Den andra utmaningen i lördags var att göra en gift bag. Mallen var från en kakmix förpackning som jag har sprättat upp och ritat av. Vi var ca 11 och det blev fantastisk fina giftbags som gjorde röstningen svårt. Som någon sa alla var fina på sitt sätt. Tyvärr har jag inte kameran med mig. Men min syster tog många kort så förhoppningsvis lägger hon upp dem på bloggen senare.
 
 
 
 
Jag hade också med mig en sån godiskorg som inspiration. Några valde att göra det och det blev  så fina godiskorgar. Man är visst mer kreativt än man tror:) Vi som var med på träffen trivdes jätte bra med varandra. Några var "stamkunder" som återkommer. Det känns mer och mer för mig som att få träffa vänner varje gång jag skulle åka iväg. Några var nya. Lika  roligt är det att få lära känna nya ansikte. I en mindre grupp vågade man både ge och ta emot komplimanger för saker man skapade fram. Jag trivs själv jätte bra med gruppen som är generös att dela med sig av idéer, att låna ut redskap, att uppmuntra..... Det finns inga rätt eller fel. Alla gör precis efter sitt tycke och man dela med sig av tips och tricks. Det är väl därför fler och fler "fastnad" i den här härliga hobbyn? Knappt var helgen slut så längtade man till nästa träff. Det är väl ett gott betyg om något.
 
Tack min kära syster som har ordnat det så bra för oss alla. (Tack även till min svåger och käre systerson som hjälpte till att bära, plocka fram bord, stolar...och inte glömma att duktiga systerdotter som bakade en jätte gott kaka. Tack, tack) Tack alla ni som var med och gjorde helgen glädjefullt och inspirationsrikt. Tack för alla uppmuntrande ord jag fick ta emot. Ni ska veta att det ge mig mer än vad ni tror. Tusen tack för den här gången och ser framemot att träffa er nästa år!
 
Kram
Christine

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar