onsdag 23 oktober 2013

Bok journal del 1

Hej, idag vill jag visa ett bok journal album jag håller på med. Idén till det fick jag av min "svärdotter" som köpte en Bok dagbok på bokmässa. Meningen är att man kan skriva in böcker man läst och vad man tycker om de. Här har jag gjort en med Stack-the-deck binding. I stort har jag använt papper från Graphic 45. Albumet innehåller 16 dubbel sidor så det kommer att ta ett tag innan jag blir färdig.
 
 
Här är första sidan. Jag har använt kollektionen "Steampunk Spells" från Graphic 45. Det jag älskar med stack-the-deck binding är att man kan skapa ett album, bok precis som man vill. Jag tycker också om det där att man kan ha sida i sida, fickor, en sida är inte bara en sida utan det är flera i en. Förstår ni vad jag menar?
 
 
Här är en annan sida. Det finns tags i varje ficka så jag kan skriva mina egna tankar om boken jag läst.
 
 
 
Det där med fler sidor i en sida.
 
 
Mer att upptäcka.
 
 
Förutom de fina, lite udda mönsterpapper från G45 har jag också använt papper från Prima. Som sagt, jag är långt ifrån färdig än. Har också gjort ett inlägg hos Scrap Magic och visat där lite hur jag började med albumet. Vill ni så få klicka gärna dit och ta en titt. Jag hoppas att ha fler sidor att visa nästa onsdag. Ha det gott.
 
Psss, det är alltid roligt att få en liten kommentar.:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar