fredag 14 december 2012

För SOS Barnbyar

Hej och välkommen till min blogg. Det har varit en del turer hur jag vill ha det med den här bloggen. Som en del av er redan vet är jag förtidspensionerad efter 2 bilolyckor. Under åren som gått har jag försökt, drömt och kämpat att få återgå till ett arbetsliv. T ex har jag provat vara fristående hudvårdskonsult under 2011. Det var inget fysisk tungt arbete men jag hade sån värk efter varje möte/klass...Följden blev att jag  kollapsade både fysisk och psykisk i slutet av förra året. Hade inte haft en enda hudvårdsklass i år. Tiden gick åt att återhämta mig och äntligen fundera ut "vad jag ska bli när jag bli äldre" ha, ha.
 
En sak kom jag underfund med. Det är att jag älskar att göra kort, askar, kalender...Helt enkelt  älskar jag dessa vackra papper och vad man kan få fram med dem. En annan sak är att hur viktigt det är att ha någon att samtala med. Inte nödvändigtvis att personen i frågan ska lösa mitt problem. Men att ha ett par villiga öron som lyssna och visa förståelser. Jag uppskattar enormt alla de som har vågat lyssna och gav generöst bort en del av sin dyrbara tid till mig. Inte minst min älskade mamma som gav min familj och mig ekonomiska hjälp när det behövdes. (Fast hon själv levde på en liten pension.)
 
Med det sagt känns det viktigt för mig att kunna ge tillbaka. Men hur? Var och vad ska jag ge? Jo, SOS Barnbyar så klart! Jag har haft ett fadderbarn där och idag fick jag veta att barnet fick återförenas med sin familj. Jag vill gärna ge mer. Kom därför på att starta min egen insamling på SOS Barnbyar. Målet är att samla 20000 kr under hela 2013. Pengarna ska gå till där det behövs som bäst. Ni kan gå direkt till min sida http://www.insamling.sos-barnbyar.se/insamling/barn-2013 och ge ett bidrag där eller ni kan köpa kort, kalender mm här. 10% av försäljningen ger jag till insamlingen. Ni kan när helst gå till sidan och se hur insamlingen gå. Jag har tyvärr än så länge inte den ekonomiska möjlighet att ge hela summan till insamlingen. Men små, små droppa kan bli till en bäck.
 
Så här har jag några kalender som ni kan köpa och ge bort till julklapp och samtidigt ge ett bidrag till SOS-Barnbyar.
 
 
 
 
 
 
En kalender med post-it block.
 
 
 
 
Den är tänkt för ett skrivbord. Kostar 60kr.
 
 
 
 
Den här kan man välja antingen att hänga upp eller sätta på kylskåp. 60Kr
 SÅLD
 

 
 
Den här kalender är kanske tänkt till någon sportig man. Även den kan hängas upp eller sätts på kylskåp. 60kr.
 
Alla kalender kostar 60 kr och 10 kr från varje såld kalender ge jag till insamlingen. Resten av pengarna måste jag ha till material. Skickar gärna en mail till mig vilken av kalender du vill ha så ordna vi det. Tack på förhand.
 
Christine


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar